Wie ben ik?

Leer het gezicht achter FreshDigital een beetje beter kennen. Wie ben ik? Ik ben Bas, geboren in 1998 en woonachtig in Roermond.

Wie ben ik fotografie Roermond

Hey, maar wie ben ik nu?

Ik ben Bas van Montfort

Leuk dat je meer over mij wilt lezen. Een enthousiaste fotograaf uit Roermond die (onbewust) al lang een passie heeft voor het vastleggen van mooie momenten op foto’s die echt spreken. Sociaal, meedenkend en levensgenieter zijn woorden die mij echt omschrijven en dit wil ik ook tonen in mijn producten die ik maak met mijn fotografie bedrijfje. In het verleden was ik altijd in de weer met de camera en wist ik altijd hoe ik mijzelf neer moest zetten op het moment dat mijn vader een camera op mijn richten. Dit heeft er uiteindelijk toegeleid dat ik steeds meer passie en creativiteit wou tonen achter de camera en begon met het willekeurig maken van video’s of alles en nog wat. Een foto echt laten spreken en het gevoel over te laten komen zonder context is het ultieme doel en hier hecht ik dan ook veel waarde aan. Gedurende mijn opleidingen bij (New) Media Design heb ik meerdere fotografie cursussen en deel ik graag mijn creaties met jullie! 

Wie ben ik fotografie Roermond

Passie voor fotografie is wie ik ben.

Every picture has a story to tell.’

Ik sta altijd positief in het leven en probeer altijd van de kleinste en mooiste momenten te genieten. Dit heeft er ook van gezorgd dat ik er zo enorm van hou om de kleinste fijne momenten vast te leggen, zodat je later door er alleen maar naar te kijken weer even dit fijne gevoel terug kan halen. Hier haal ik mijn kracht, energie en 

Wie ben ik fotografie Roermond

Wie ben ik nu écht

Wie ben ik qua stijl

Wie ben ik in een notendop

Ik ben geboren in 1998 in Roermond.

Gestart met de opleiding Media Design aan Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Professionele fotografiecursus gevolgd met een beginnende liefde voor een professionelere vorm van fotografie.

Aanvulling van een videocursus gevolgd bij Megens&Veensta.

Afgestudeerd aan Media Design in Eindhoven en als aanvulling gestart met de MSc New Media Design (Tilburg University).

Afgestudeerd aan MSc New Media Design en parttime gestart met FreshDigital en naamsbekendheid gecreëerd. 

32 uur per week werkzaam als Digital Designer en daarnaast één dag per week besteden aan FreshDigital en het uitbreiden van mijn portfolio.