Specialisme

Werk om trots op te zijn

Bij FreshDigital zijn we altijd bezig met het verbeteren van de werkzaamheden en nog meer toe te werken naar de missie van het bedrijf. Het specialisme wordt hierdoor aangepast, vernieuwd en verbeterd op basis van wensen en trends die te vinden zijn bij de klanten. FreshDigital staat ervoor om uiteindelijk een allround hoeveelheid werkzaamheden aan te kunnen bieden op een persoonlijke, waardoor jij meer bezig kunt zijn met je eigen business. 

01
/03

Websitedesign.

Verfrissend online opvallen begint bij het creëren van een website waar je trots op mag zijn, dit is een van de specialisme van FreshDigital. 

Meer informatie over de prijsovergave.

webdesign

Webdesign

Samen met jouw plannen, overtuiging en idee kijken we hoe we  met het specialisme van FreshDigital een site kunnen vormgeven, zodat er een goed evenwicht bestaat tussen design, efficiëntie en overtuiging.

development

Webhosting (en onderhoud)

FreshDigital maakt gebruikt van het meest gebruikte content management systeem ter wereld: WordPress. Door de krachtige, uitbreidbare en gebruiksvriendelijke interface is er voor iedere uitdaging wel een oplossing te vinden. 

02
/03

Branding.

Alle kleine punten dragen samen bij aan de ervaring van klanten op jouw digitale contactpunt. Door je uniek voor te stellen blijf je langer in de gedachten hangen van mogelijke klanten. 

Meer informatie over de prijsovergave.

branding logo

Huisstijl + logo

Je uiterlijk online kan bijdragen aan de uniekheid van je eigen bedrijf en hoe wordt je wordt neergezet ten opzichte van je concurrenten. 

branding

Moodboard en concurrentieanalyse

Door middel van een uitgebreid kennismakingsgesprek in combinatie met de stappen van je concurrentie gaan wij kijken hoe wij jouw bedrijf naar een nieuw verfrissend stapje gaan krijgen. 

03
/03

Strategie.

Éénmaal op de site aangekomen is het  van belang om je doelgroep of klant zo goed en lang mogelijk aan te spreken. Door onderzoek te doen naar het proces van de klant en in te spelen op de specifieke behoefte kan je zo met je website het meeste eruit proberen te halen. 

klantervaringen

Klantervaringen inzichtelijk maken

Ut urna, aliquet duis praesent non at elit suscipit pulvinar.

aanbevelingen

Aanbevelingen

In ac duis pellentesque dolor eleifend viverra cras rhoncus ac.

Ook na de oplevering staan we voor je klaar met ons specialisme.

Bij FreshDigital wordt je niet in de kou gelaten op het moment dat alles af, klaar en afgerond is. Ook het contact na de projecten zijn enorm van belang voor het bedrijf om klantcontact goed te onderhouden. Mocht er problemen optreden of is er interesse om ook na een project langer onderhoud te houden? Daar hoef je niet bang voor te zijn. 

Benieuwd naar de prijzen?

Dit is vantevoren natuurlijk lastig aan te geven, omdat iedere klant en wens anders is. Wel probeert FreshDigital zo transparant en duidelijk mogelijk om te gaan met de kosten. Benieuwd? Neem contact op!