Portretten

Het vastleggen van foto’s en/of video’s kan een mooie investering zijn voor in de toekomst op terug te kijken. 

Fotografie Roermond | Videografie Roermond

This Is the Main Heading You Can Edit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leo egestas molestie nunc eros, dictum vivamus lectus vulputate tincidunt arcu id facilisi augue sed mauris non, vitae consequat id.

Fotografie Roermond | Videografie Roermond
Grace Bryant
Investeren om je herinneringen vast te leggen.

Zullen we beginnen?

Veelgestelde vragen

Zijn er bepaalde verwachtingen op het gebied van kleren?

Natuurlijk heeft iedereen zelf de vrijheid om aan te trekken, waar hij of zij zich fijn in voelt en graag mee op de foto staat. Advies vragen voor styling voor tijdens een fotoshoot of filmen van een video mag altijd en hier denk ik ook graag over mee! 

Hoe wordt de locatie bepaald van een fotoshoot of filmen van een video?

Bij een kennismakingsgesprek wordt er een beetje een beeld geschetst van beide kanten om zo een goed beeld van elkaar te krijgen. De locatie is natuurlijk een belangrijk punt dat hier ook besproken zal worden en ook hier is hier alle vrijheid in te vinden om dit zelf in te richten! 

Hoeveel foto's kunnen verwachten na een fotoshoot?

Nadat een fotoshoot is afgelopen zal ik zelf een selectie maken van enkele foto’s die ik vervolgens ga bewerken. Vervolgens zal ik de foto’s delen met een persoonlijke link om zo de juiste hoeveelheid foto’s te selecteren die passen bij het gekozen pakket! Willen jullie toch iets meer foto’s dan vantevoren gedacht? Hier zijn ook oplossingen voor. 

Jammer zeg... het regent. Wat nu?

Dit kan altijd wel eens gebeuren, het is eenmaal Nederland waar we wonen. Op het moment dat het weer veel slechter uitvalt dan vantevoren was bedacht, kunnen we de fotoshoot zonder extra kosten verplaatsen naar een dag dat we de foto’s wel goed kunnen maken. Hier hoef je dus niet druk over te maken.