Frisse ideeën opdoen?

Adres

Herten (Gem. Roermond), Nederland

Telefoon

06-13313607

Neem vrijblijvend contact op met FreshDigital.

Wij zijn elke dag bereikbaar voor alle vragen die u voor ons heeft. Of het nu gaat om de aanvraag van een gratis verfrissend check, het opdoen van frisse ideeën of het snijden van citroenen. Wij staan voor u klaar. 

Klanten van ons

Veelgestelde vragen

De eerste stap is om contact met FreshDigital op te nemen door middel van verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan het bovenstaande contactformulier, Whatsapp of bellen (06-13313607). Al onze projecten beginnen met een kennismakingsgesprek (fysiek of online) om elkaar beter te leren kennen en de wensen te onderzoeken. Zo kunnen we precies erachter komen of we iets bij elkaar kunnen betekenen. Op het moment dat hier een goed gevoel bij is zal er gesproken gaan worden over de kosten en wordt een eerste opzet van de planning meegestuurd. Zodra deze stappen zijn afgerond, zit er nog maar een taak op en wordt de persmachine bij FreshDigital aangezet. 

Voordat er aan de slag gaan met een opdracht is het van belang dat de start van een samenwerking op een goede fundering begint. Om meer te weten te komen wat er nodig is om een offerte op te stellen wordt het geapprecieerd als er eerst contact wordt opgenomen. 

Deze veelgevraagde vraag is lastig te beantwoorden, doordat ieder project, vraag of opdracht nu eenmaal anders is. Het ene project is kleiner dan het andere project, waardoor hier niet een vast antwoord op gegeven kan worden. Graag bespreken we bij FreshDigital de wensen en kunnen op basis hiervan een passende offerte op basis van kosten per uur of een vaste prijs vastleggen. 

Nee, FreshDigital staat open voor websites van alle branches! Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat er eerst meer kennis moet worden opgedaan van een onderwerp voordat er aan de slag kan gegaan. Deze uitdaging gaat FreshDigital niet uit de weg! 

Dit hangt af van de tijd, maar het is nooit verkeerd om contact op te nemen met FreshDigital om zo tot een antwoord te komen! Er wordt in ieder geval altijd zo flexibel mogelijk opgetreden, ook al is de tijd vrij weinig.