Interesse?

Heb je een vraag of wil je meer informatie over een fotoshoot? Neem dan contact met mij op! Het maakt niet uit of dit gaat om een persoonlijk moment vast te leggen of voor een bedrijfsvideo, ik ben voor alles te bereiken. Je kan ook aan de rechterzijde het formulier invullen. We spreken ons! Groet, Bas

Omgeving

Roermond en omstreken, Limburg
Nederland

+31 (0)6 13313607

hello@freshdigital.nl

Volg mij ook online!

Neem hier contact met mij op!

De deur staat altijd open voor een 'tas koffie' voor persoonlijk contact.

Bas van Montfort

Tot op heden is het nog niet om cadeaubonnen te kopen bij FreshDigital. Dit hoort wel nog bij de plannen van de toekomst, hou dit dus in de gaten!

Ja, hoor! Nadat de foto’s gereed zijn om te delen ontvang je van mij een persoonlijke code om zo toegang te krijgen tot deze omgeving. Is het toch nog te lastig om te begrijpen? Neem dan contact met mij op en dan help ik je heel graag op weg! 

Dit is lastig om te zeggen, doordat het door het jaar heen wisselt met de hoeveelheden projecten en shoots. Voor de zekerheid kan je even contact met mij opnemen via de mail of telefoon om zo een gepast antwoord te krijgen voor jouw situatie. 

Over het algemeen ga je akkoord met de algemene voorwaarden bij het  reserveren van een shoot bij FreshDigital. Natuurlijk wil ik iedereen zijn privacy respecteren en kunnen we zelf per situatie kijken wat mogelijk is! Geef dit altijd even vantevoren aan, zodat we hier geen miscommunicatie kan onstaan en dan komt dit helemaal goed! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.